MOBILIER  – Industrial  Design

Ne-am adaptat la cerere si colaboram cu firme de amenajari interioare, cu arhitecti, cu producatori de mobilier.

Cele două materiale comune pentru mobilier industrial, metal și lemn, sunt două consumabile versatile. Este evident, cele doua  piese industriale se îmbină cu o varietate de stiluri de design, de la rustic la modern.

Mobilier metal cu lemn

AVANTAJELE MOBILIERULUI METALIC

Mobilierul metalic garanteaza durabilitate indelungata si o mare adaptabilitate pentru fiecare pozitie necesara si sarcini de indeplinit. Rapid, avantajele metalului fiind foarte igienic, ușor de întreținut și rezistent la foc au deschis calea pentru ca mobilierul din metal să fie folosit și în case.

Mobilier metal

MOBILIER LIVING

Corpurile de mobilier executate din profile de otel suple si rezistente cu etajere din sticla securizata sunt solutia ideala pentru livingurile moderne. Designul industrial da mana libera designerului sa se joace cu formele si culorile pentru corpurile de mobilier.

PICIOR MASA

MESE INDUSTRIAL DESIGN

Care este cel mai simplu mod de a aduce o atmosferă eclectică în camera ta de zi? Adăugarea unei piese metalice solide și robuste în camera de zi pentru a oferi un contrast plăcut canapelei tale confortabile sau covoarelor de pluș.

Rame pentru oglinzi

RAME PENTRU OGLINZI

RAME DIN OTEL
Ramele pentru oglinzi executate integral din metal cu diferite forme si dimensiuni. Este o varianta versatila, rama se poate finisa in orice nuante RAL sau culori metalizate, auriu, cupru, bronz etc. Ramele se pot fixa pe perete sau pe tavan si pardoseala.

Repere din otel pe baza de comanda

Executam pe baza de comanda repere din otel pentru industria mobilei. Articolele comandate se finiseaza la cerere prin vopsire electrostatica sau vopsire lichida, in atelierul nostru. Pentru colaborari permanente oferim preturi competitive si termene scurte.

Putem executa : rame si cadre din otel, picioare mese, rame oglinzi, suporturi perete, cadre pentru biblioteci, rame pentru oglinzi, cadre pentru console si masute, console pentru flori, jardiniere etc…

Confectii metalice la comanda