USI BATANTE  – Industrial  Design

Usile batante sunt soluția perfectă pentru a aduce un aspect elegant și modern în locuința sau biroul dumneavoastră.

Acestea sunt customizabile, oferindu-vă posibilitatea de a alege între usi cu un canat sau usi cu doua canate, în funcție de necesitățile și preferințele dumneavoastră. Usile batante pot fi echipate cu pui fix sau pui cu deschidere la nevoie, asigurându-vă flexibilitatea de a le utiliza în funcție de situații.

Cu caracteristici precum închidere bila, magnet, broasca cu clanta și butuc cu cheie, aceste usi batante oferă un nivel înalt de securitate și protecție. Balamalele cu rulment asigură o mișcare lină și ușoară a ușii, în timp ce profilele solide din otel conferă durabilitate și rezistență în timp. Dimensiunile usilor batante pot fi personalizate în funcție de necesitățile dumneavoastră, iar manerele pot fi customizabile pentru a completa designul ales.

Cu finisaje la comanda și sticla securizată, aceste usi batante reprezintă o combinație perfectă între funcționalitate și estetică. Cu un design modern și industrial, acestea pot aduce un plus de eleganță în orice spațiu rezidențial sau de birou. Garniturile asigură o etanșeitate optimă, contribuind la o mai bună separare a spațiilor.

Alegeți usile batante pentru a adăuga un element de stil și sofisticare în locuința sau biroul dumneavoastră. Cu caracteristici precum personalizare, durabilitate și securitate, aceste usi metal cu sticla sunt alegerea perfectă pentru un spațiu modern și elegant.

Usa batanta 1 canat

  • Broasca cu clanta / broasca cu bila / bila simpla / magnet de retinere

  • Maner de tragere customizabil

  • Cu sau fara incuiere

  • Latime <1000 mm, Inaltime <2800 mm

usi batante

Usile batante sunt o opțiune excelentă pentru cei care caută o solutie modernă și funcțională. Caracteristicile sale, precum rezistența și etanșarea bună, o fac potrivita pentru diverse spatii. Profilele subtiri din care este executata  și vitrajul mare adaugă un aspect elegant și permit luminii să treacă liber, oferind o atmosferă luminoasă în interior. Recomandăm acest produs consumatorilor în căutarea unei uși de calitate și atrăgătoare.

Usa batanta cu doua canate

  • Usa principala cu pui fix sau mobil

  • Latime <2000 mm, Inaltime <2800 mm

  • Broasca cu clanta / broasca cu bila / bila simpla / magnet de retinere

  • Maner de tragere customizabil

usi batante

Indiferent de dimensiunea și cerințele dvs., usile batante pot fi realizate pe comandă, asigurându-se că se potrivesc perfect spațiului dvs. Fie că este vorba despre un spațiu rezidențial sau de birou, usile batante metal cu sticla adaugă un element modern și sofisticat.

Finisaj metalizat

usi batante cu supralumina

Usa cu supralumina

usi batante

Usa principala cu pui fix

usi batante

Usa cu doua canate egale si magnet

Usa principala cu pui mobil si design custom

Cu aceste usi batante, veți experimenta nu doar o funcționalitate excelentă, ci și o durabilitate în timp. Ele sunt concepute pentru a rezista și a rămâne manevrabile în timpul utilizării zilnice intense.

Broasca standard cu limba. Se echipeaza cu clanta si butuc cu cheie.

bila pt usi

Bila simpla.  Se monteaza o bucata sau doua bucati pentru o retinere mai puternica.

Îmbunătățiți aspectul și funcționalitatea spațiului dvs. cu usile batante metal cu sticla, o alegere perfectă pentru un design modern și elegant.

AVANTAJELE USILOR CU DESIGN INDUSTRIAL

Ușile industriale fabricate la comanda de firma noastra  au rolul de a celebra atractivitatea interioarelor în „stil industrial”. Ușile în stil industrial se potrivesc perfect cu acest tip de interior – gândiți-vă la spații deschise, un decor minimalist, dar de impact, multă lumină.  Această soluție este utilizată de asemenea a crea cele reale camere în spațiile deschise. Ușile de sticlă cu profile de metal negru vizibile dau o notă suplimentară casei în stil industrial e asigura o iluminare perfecta a mediului.