PERETI DESPARTITORI – Industrial  Design

Partitiile noastre se potrivesc atat pentru sectorul rezidential cat si cel office. Sunt customizabile si satisfac toate cerintele clientului, rezistenta , design si siguranta in exploatare. Partitiile sau peretii despartitori, cum sunt cunoscuti de majoritatea clientilor,  sunt executati pe baza decomanda, pot avea in componenta usi glisante si batante, usi pliabile,  in functie de necesitati. 

Folosim pentru securitatea clientilor nostri numai sticla securizata.  

AVANTAJELE PARTITILOR CU DESIGN INDUSTRIAL

Partitiile din metal si sticla  fabricate la comanda de firma noastra  se potrivesc perfect pentru interioarele cu design industrial. Aceste partitii sunt foarte transparente,  gândiți-vă la spații deschise, un decor minimalist, dar de impact, multă lumină. Partitiile de sticlă cu profile de metal negru vizibile dau o notă suplimentară casei în stil industrial si  asigura o iluminare perfecta a mediului.

perete sticla bucatarie

Pereti bucatarie

Pentru sectorul rezidential majoritatea peretilor sunt solicitati pentru despartirea zonei de bucatarie de restul apartamentului. Casele si apartamentele moderne sunt livrate beneficiaririlor cu bucatarie open space, ceea ce nu este intotdeauna o solutie avantajoasa.
Pentru a nu ocupa spatiu sunt recomandate inserarea usilor glisante suspendate, fara sina pe pardosela. Usile glisante sau batante au perii de etansare pentru pastrarea mirosului in bucatarie.

Pereti despartitori

Pereti pentru dormitoare

Peretii despartitori impart un spatiu open space in doua sau mai multe camere.  Avantajul peretilor de sticla fata de peretii clasici din rigips este clar:  lasa lumina sa treaca in toate incaperile. Pentru intimitate se monteaza jaluzele sau draperii moderne.

STICLA SECURIZATA

Pentru o exploatare  sigura si pe termen lung folosim sticla securizata cu grosimea de 6 mm, iar in cazul unor suprafete mai mari fara sprosuri de sustinere folosim si sticla securizata cu grosimea de 8 mm.

Usi armonica

Pereti despartitori cu usi pliabile (armonica)

Peretii despartitori mobili sunt o solutie de inchidere provizorie a noi camere sau de exemplu a unei bucatarii pe perioada cand se gateste. Avantajele usilor armonica sau pliabile:  nu ocupa spatiu, se manipuleaza usor, nu au sina in pardoseala. Se pot executa in doua variante:
1. Pe latimea golului  se monteaza doua rame egale care se pliaza in lateral
2. Pe latimea golului se executa 4 rame  egale, doua se pliaza prin glisare spre stanga iar celelalte doua spre dreapta.
Principalul avantaj al usilor pliabile este faptul ca in pozitie deschisa spatiul de trecere intre camere este maxim.

Pereti cu usi batante

Peretii de sticla se monteaza pentru impartirea spatiilor in sectorul rezidential cat si office, asigura o bariera  fonica dar lasa lumina sa treaca. Usile sunt echipate standard  cu balamale, garnituri si broasca cu clanta si asigura o etansare impotriva mirosului. Profilelele din care sunt confectionate ramele fixe si usile  sunt mai suple decat cele clasice din aluminiu si vizual sunt foarte atragatoare, o partitie cu rame negre si sticla transparenta infrumuseteaza incaperea.