MOBILIER  – Industrial  Design

Într-o epocă în care lemnul și sticla sunt stăpânii mobilierului în casele noastre, mobilierul din metal se dezvoltă lent ca material care este folosit și în case. În timpul revoluției industriale, tehnicile de producție trebuie să se adapteze la cererea mare.

Cele două materiale comune pentru mobilier industrial, metal și lemn, sunt două consumabile versatile. Este eviden, cele doua  piese industriale se îmbină cu o varietate de stiluri de design, de la rustic la modern.

Mobilier metal cu lemn

AVANTAJELE MOBILIERULUI METALIC

Mobilierul metalic garanteaza durabilitate indelungata si o mare adaptabilitate pentru fiecare pozitie necesara si sarcini de indeplinit. Rapid, avantajele metalului fiind foarte igienic, ușor de întreținut și rezistent la foc au deschis calea pentru ca mobilierul din metal să fie folosit și în case.

Mobilier metal

MOBILIER LIVING

Corpurile de mobilier executate din profile de otel suple si rezistente cu etajere din sticla securizata sunt solutia ideala pentru livingurile moderne. Designul industrial da mana libera designerului sa se joace cu formele si culorile pentru corpurile de mobilier.

PICIOR MASA

MESE INDUSTRIAL DESIGN

Care este cel mai simplu mod de a aduce o atmosferă eclectică în camera ta de zi? Adăugarea unei piese metalice solide și robuste în camera de zi pentru a oferi un contrast plăcut canapelei tale confortabile sau covoarelor de pluș.

Rame pentru oglinzi

RAME PENTRU OGLINZI

RAME DIN ALAMA
Suportul pentru oglinda se realizeaza din MDF, rama din alama se lipeste pe contur.

RAME DIN OTEL
Ramele pentru oglinzi executate integral din metal cu diferite forme si dimensiuni. Este o varianta versatila, rama se poate finisa in orice nuante RAL sau culori metalizate, auriu, cupru, bronz etc. Ramele se pot fixa pe perete sau pe tavan si pardoseala.

Mobilier din metal si lemn  executat la comanda

Dimensiuni la comanda, se pot executa corpuri de mobilier la orice dimensiune, se aleg profilele in functie de design si functionaliate
Finisajele pentru metal  sunt din gama RAL  sau metalizate
Sticla securizata cu grosime 4, 6, 8 si 10 mm se alege in functie de dimensiunea politelor sau usilor
Finiaje pentru sticla : sticla colorata vopsita in nuante RAL  la pistol sau sticla emalit, sticla ornament, sticla colorata in masa.
Sticla poate fi inlocuita cu policarbonat celular sau compact in  diverse culori si forme, oglinda clara 4/6 mm , oglinda fumurie sau vintage
Blatul pentru mese este din lemn masiv de stejar , lamela continua, uleiat sau lacuit
Politele din lemn masiv de rasinoase sunt finisate cu ulei