USI GLISANTE – Industrial  Design

Cu excepția cazului în care funcția ușii este de a separa un birou privat, majoritatea locurilor de muncă experimentează o productivitate mai bună și un mediu de lucru mai pozitiv atunci când lumina naturală este încurajată în spațiu. Unele dintre opțiunile noastre pentru  glisante cu rame metalice și geamuri din sticlă includ: sticla securizata, sticla colorata, sticla ornament.

CE INSEAMNA INDUSTRIAL DESIGN ?

Caracterul acestor uși se află în titlul lor de „industriale”: dau o senzație curată, eficientă și sunt transparente. Aceste uși glisante fac o figură impresionantă într-un spațiu de lucru, fie că este într-o clădire de birouri sau în casa ta.

Usi glisante industrial desgn

Usi Glisante cu Doua Canate

Usile glisante din metal si sticla  mențin fluxul de lumină între camere și  nu separa complet spațiul de zonele adiacente

Usa glisanta fixata pe tavan

Usi glisante cu Sina pe Tavan

Usile suspendate sunt special proiectate pentru a nu afecta pardosela. Foaia de usa este suspendata, gliseaza pe o sina superioara si nu  are nevoie de saparea unui canal de ghidare in pardosela care este foarte inestetic si aduna murdarie.

Deși ușile glisante industrial design  provin inițial dintr-un design rustic în stil fermă, au fost făcute multe actualizări ale aspectului și materialului lor pentru a oferi o multitudine de opțiuni pentru casa sau biroul modern. Puteți alege dintr-o multitudine de aspect și modele diferite pentru a vă asigura că ușa industrială glisantă de industrial design  complimentează și contribuie la estetica spațiului dumneavoastră.

Usi glisante cu oglinda

Usa glisanta cu oglinda – Aplicata pe perete

Rama metal culoare negru mat. Oglinda clara, Sistem de glisare cu role aparente culoare aurie montate pe perete. Dimensiuni la comanda, 800×1200 mm latime si pana la 2500 mm inaltime.

usa glisanta cu fixare pe tavan

Usa glisanta cu oglinda – Fixare pe tavan

Rama metal culoare negru mat. Oglinda clara, Sistem de glisare cu role aparente culoare aurie montate pe perete. Dimensiuni la comanda, 800×1200 mm latime si pana la 2500 mm inaltime.

Glisanta cu sticla armata

Usa glisanta cu pui fix

Usa gliseaza peste partea fixa si peste perete. Usa prezentata are in componenta sticla 6 mm armata cu plasa de sarma dar se poate monta orice vitraj din gama noastra. Fixare pe tavan