USI SI PARTITII DIN METAL

Partițiile metalice precum si usile metalice din sticla  sunt ideale pentru spații rezidențiale și de birouri, oferind un aspect modern și funcționalitate superioară.

Usile si partițiile metalice sunt o soluție versatilă pentru delimitarea spațiilor interioare. Acestea pot fi personalizate în funcție de nevoile și preferințele fiecărui proiect. Există mai multe tipuri de partiții metalice disponibile, cum ar fi cele cu uși glisante, cu uși batante sau cu uși pliabile. Executam usi la comanda. Acestea pot fi utilizate în diverse spații, precum bucătării, holuri și chiar în mediul rezidențial sau de birouri. Atunci când se analizează spațiul și deschiderea dorită, se poate găsi o soluție adecvată în materie de partiții metalice. Acestea asigură un aspect modern și funcționalitate excelentă, fiind o opțiune populară printre designeri și consumatori.

partitie metal cu usa rmonica

Partitii cu usi batante, glisante sau armonica 

USI SI PARTITII DIN METAL

Partitie bucatarie cu usi glisante din metal

Pentru sectorul rezidential majoritatea partitiilor  sunt montate  pentru despartirea zonei de bucatarie de restul apartamentului. Casele si apartamentele moderne sunt livrate beneficiaririlor cu bucatarie open space, ceea ce nu este intotdeauna o solutie avantajoasa.
Pentru a nu ocupa spatiu sunt recomandate partitiile cu usi glisante suspendate, fara sina pe pardosela. Usile glisante au perii de etansare pentru pastrarea mirosului in bucatarie.

USI SI PARTITII DIN METAL

Usi pliabile din metal (armonica)

Peretii despartitori mobili sunt o solutie de inchidere provizorie a unei camere sau de exemplu a unei bucatarii pe perioada cand se gateste. Avantajele usilor armonica sau pliabile:  nu ocupa spatiu, se manipuleaza usor, nu au sina in pardoseala

Mai multe detalii Usi Armonica >>

Partitii din metal si sticla

Partitii Office – Compartimentari cu metal si sticla

Pentru sectorul office avem solutii de executie a partitiilor cu usi batante si glisante, finisaje gri antracit, negru mat, sticle mate sau control acces.

Usi si partitii

Partitie cu usa batanta pentru bucatarie

Partitiile  cu usi batante sunt cele mai raspandite deoarece au un cost mai mic decat celelalte variante si sunt usor de manevrat. Usile sunt echipate standard  cu balamale, garnituri si broasca cu clanta si asigura etansare impotriva mirosului.

Usi Batante din Metal 

usi batante

Usi cu doua canate

Se deschid ambele usi pentru acces, inchiderea se face pe magnet.

USI SI PARTITII

Usi cu un canat

Usi cu inchidere pe bila si maner tip bara

AVANTAJELE USILOR SI PARTITILOR DIN METAL

Partițiile metalice reprezintă o alegere avantajoasă pentru designerii dornici să îmbine funcționalitatea și estetica modernă. Beneficiile acestora sunt multiple, de la rezistența sporită și durabilitatea în timp, până la versatilitatea în crearea diferitelor modele și designuri. În plus, aspectul lor contemporan adaugă un plus de eleganță și rafinament în orice spațiu.

Finisaje Custom

Vopsirea profilelor se face cu pulbere electrostatica . Pentru finisaje speciale folosim vopsitoria lichida, patine de invechire etc.