dmcustomworks.ro depune toate eforturile pentru a fi cât se poate de precis. Cu toate acestea, dmcustomworks.ro nu garantează că descrierile serviciilor sau a altor tipuri de materiale care au legatură cu acestea sunt precise, complete, curente sau fără erori. Dacă un serviciu oferit de dmcustomworks.ro este diferit față de descrierea aferentă acestuia de pe Site, puteți solicita anularea comenzii în conformitate cu legislația româna în vigoare. Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzactionare, în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 3 zile lucrătoare de la data comenzii, în conformitate cu dispozițiile Ordonantei nr. 130/2000. În cazul în care înțelegeti să valorificați acest drept, aveți obligația de a nu utiliza serviciile/produsele deja primite.

A. Anularea tranzactiei

Produsele pot fi returnate intr-un termen de 5 zile de la data intrarii in posesie, numai daca:
– au fost deteriorate in timpul transportului
– exista lipsa de satisfactie fata de produs

Produsul returnat trebuie sa contina ambalajele originale si sa nu aiba semne vizibile de folosinta. Rambursarea fondurilor se face in 10 zile de la primirea returului, prin aceeasi metoda folosita la plata (mandat postal pentru plata la livrare sau rambursare pe card pentru plata prin card bancar).

B. Rambursarea / restituirea tranzactiei

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 zile de la acceptarea returului.
Se ramburseaza doar valoarea produsului, fara taxele de transport.