USI PIVOTANTE – Industrial Design

Ușile pivotante sunt o soluție excelentă pentru a crea un design modern și funcțional în orice spațiu rezidențial sau de birou. Aceste uși permit deschiderea în ambele sensuri și sunt echipate cu un amortizor pentru închiderea ușoară și silențioasă. Ele sunt concepute într-un stil industrial, cu manere personalizate, oferind un aspect elegant și contemporan. Sticla securizată utilizată în construcția ușilor pivotante garantează siguranță și rezistență sporită.  Acestea pot fi personalizate cu toc sau fără toc, în funcție de preferințele și necesitățile fiecărui proiect.

Culoarea ramelor, manerele, sticla si modelul de impartire cu sprosuri – totul este customizabil

Rame Otel

Sticla Securizata

Maner de actionare

Deschidere in ambele sensuri

Autoinchidere

Amortizor incorporat in profil

Ce va Oferim Noi

  • Siguranta unui produs de calitate > Amortizor cu calitate certificata

  • Consiliere si desen de executie

  • Contract cu termen ferm de executie

  • Executie rapida in atelierul nostru , detinem vopsitoria proprie

  • Montaj cu personal calificat, oferim garantie 2 ani

Specializati in executia usilor si partitiilor din otel, ne mandrim cu finisaje premium si materiale solide. Oferim garantie pentru fiecare produs si punem accent pe fiabilitate si functionalitate. Usile noastre au in componenta accesorii de cea mai inalta calitate. Echipa noastra se angajeaza sa respecte termenele ferme, iar montajul este inclus in serviciile noastre. .

AVANTAJELE USILOR PIVOTANTE

Ușile pivotante sunt ușor de manevrat și sunt ideale pentru spații cu trafic mic și mediu, fiind potrivite atât pentru uși de acces, cât și pentru uși rezidențiale sau de birou.

USI PIVOTANTE

Stealthpivot NL  suporta usi de maxim  75 kg si 1250 mm latime. Pivotarea usii se pate face diferit prin pozitionarea amortizorului de la 85 mm de margine pana la jumatatea usii.

USI PIVOTANTE

Amortizorul este montat în interiorul ușii, in rama de jos si prin urmare rămâne invizibil după instalare, de unde și numele „pivot Stealth”.

amortizor pentru usi pivotante

Stealthpivot NL este proiectat pentru a fi montat deasupra unei suprafețe solide finisate, fără a fi nevoie de dispozitive de fixare încorporate. Fixarea in pardoseala se face cu dubluri, nu necesita executia uui locas in pardoseala.