USI PIVOTANTE – Industrial  Design

Cu excepția cazului în care funcția ușii este de a separa un birou privat, majoritatea locurilor de muncă experimentează o productivitate mai bună și un mediu de lucru mai pozitiv atunci când lumina naturală este încurajată în spațiu.

Unele dintre opțiunile noastre pentru ușile pivotante de interior cu rame metalice și geamuri din sticlă includ: sticla securizata, sticla colorata, sticla ornament.

Usi din metal cu sticla

AVANTAJELE USILOR CU DESIGN INDUSTRIAL

Ușile industriale fabricate la comanda de firma noastra  au rolul de a celebra atractivitatea interioarelor în „stil industrial”. Ușile în stil industrial se potrivesc perfect cu acest tip de interior – gândiți-vă la spații deschise, un decor minimalist, dar de impact, multă lumină.  Această soluție este utilizată de asemenea a crea cele reale camere în spațiile deschise. Ușile de sticlă cu profile de metal negru vizibile dau o notă suplimentară casei în stil industrial e asigura o iluminare perfecta a mediului.

Usi din metal cu sticla

Usi cu dimensiuni non standard

Profilele din care sunt executate ramele suporta executia unor foi de usa cu dimensiui atipice, se monteaza 3 sau 4  balamale pentru o sustinere corespunzatoare. Dimensiunea usii prezentate are 1300 mm latime si 2600 mm inaltime. Alte dimensiuni se executa  pe baza de comanda. Modelul este customizabil.

Usi din metal

Usi Pivotante pentru Bucatarii

Usile sunt etanse deoarece sunt executate avand in dotare toate elementele unei usi standard: toc cu aripa si perie pentru etansare, balamele sudate, broasca cu maner si butuc. Pentru a patrunde lumina cat mai bine recomandam sticla transparenta.

Usile Pivotante sunt Customizabile Complet

Dimensiuni la comanda, se pot executa usi cu latimea de 1500 mm si inaltimi de 3000 mm
Actionarea usilor se face cu broasca standard cu limba sau cu magnet, manerele sunt standard sau se customizeaza
Finisajele pentru rama si toc  sunt din gama RAL  sau metalizate
Sticla securizata cu grosime 4, 6, 8 si 10 mm se alege in functie de dimensiunea usii.
Finiaje pentru sticla : sticla colorata vopsita in nuante RAL  la pistol sau sticla emalit, sticla ornament, sticla colorata in masa.
Sticla poate fi inlocuita cu policarbonat celular sau compact in  diverse culori si forme, oglinda clara 4/6 mm , oglinda fumurie sau vintage