Vă punem la dispoziție următoarele metode de plată:

Plata online – PlatiOnline.ro

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plățile cu card bancar, tranzacția va apărea pe extrasul de cont al clientului plătitor ca dmcustomworks.

După plasarea comenzii, mai puteți anula comanda în timp de 24 de ore, trimițându-ne un mesaj la adresa dmcustomworks2013@gmail.com . Pentru tranzacțiile anulate prin card, banca emitenta a cardului este responsabila pentru deblocarea sumei după primirea confirmării de la Plationline. În mod normal, procedura durează 2-5 zile lucrătoare, dar intervalul poate fi mai mare, în funcție de bancă.

Plata prin transfer bancar

Plata prin transfer bancar cu ordin de plată se efectuează integral la finalizarea comenzii. În emailul de confirmare al comenzii, veți primi toate datele necesare pentru efectuarea plății cu OP.