Despre noi

Serviciul dmcustomworks.ro este oferit de DM CUSTOM WORKS S.R.L. cu sediul în București, Sos. Pantelimon Nr 243, Sect. 2, înmatriculată în Registrul Comertului sub nr. J40/15183/2013, având cod unic de înregistrare RO 32568271, denumită în cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteți contacta prin următoarele mijloace:
Prin poșta la adresa de corespondență: Sos. Pantelimon Nr 243, Sect. 2, București, România
Prin e-mail la adresa: dmcustomworks2013@gmail.com (timp mediu de răspuns 24 ore)
Prin telefon la numărul: 0745 041 241 (de luni până vineri între orele 10:00 și 18:00)

Despre dmcustomworks.ro

dmcustomworks.ro este un serviciu e-commerce care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a comanda serviciile afișate. Achiziția serviciilor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

Proprietatea intelectuală

Conținutul și designul dmcustomworks.ro, precum și orice alt material având legatură cu acesta trimis dumneavoastră prin email sau furnizat prin orice altă modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse și orice alte materiale) apartin Societății și/sau colaboratorilor săi – acolo unde acest lucru este specificat în mod expres – (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele dmcustomworks.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă din partea Societății.
Nu puteți folosi cadre (frames în sensul limbajului HTML) sau tehnici de încadrare (framing techniques în sensul limbajului HTML) pentru mărci, logo-uri sau alte informații protejate de legea copyright-ului (inclusiv imagini, texte, interfețe, formulare) ale dmcustomworks.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societății.
Este permisă crearea limitată, revocabilă și neexclusivă a hiperlinkurilor către pagina de index a dmcustomworks.ro, atâta timp cât aceasta acțiune nu prezintă serviciul dmcustomworks.ro într-o lumină falsă, înșelătoare, derogatorie sau ofensivă. Nu puteți folosi logo-ul firmei sau alte proprietăți grafice sau marci ca parte a hyperlinkurilor fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societății.

Înregistrarea ca utilizator

Site-ul dmcustomworks.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe site). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de site, precum achiziționarea serviciilor oferite de acesta, primirea newsletterului dmcustomworks.ro sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați ca utilizator (să vă creați un cont de utilizator pe site). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabilă de către dumneavoastră a Termenilor și Condițiilor de utilizare a dmcustomworks.ro . Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și Societate.
Întrucât prevederile Termenilor și Condițiilor de utilizare pot fi modificate, vă rugăm să le revedeți periodic. În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesați/folosiți serviciile dmcustomworks.ro
Dacă folosiți acest site, sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dumneavoastră de utilizator, creat pe Site și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate din contul dumneavoastră de utilizator, creat pe Site.
dmcustomworks.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adulților care sunt autorizați sp efectueze plăți online cu cardul sau prin orice altă metodă de plată acceptată de dmcustomworks.ro Dacă aveți mai puțin de 14 (paisprezece) ani, puteți achiziționa produsele dmcustomworks.ro numai cu ajutorul unui părinte sau tutore.
dmcustomworks.ro își rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vânzarea de produse, la propria sa discreție.

Datele personale

Prin înregistrarea ca utilizator al dmcustomworks.ro vă vom solicita o serie de date personale, precum numele și prenumele, adresa de email, dar și alte informații cu caracter personal, care să permită identificarea dumneavoastră ca utilizator al serviciului dmcustomworks.ro. De asemenea, pentru a vă abona la newsletterul sau alertele dmcustomworks.ro, va trebui să ne comunicați o adresă de e-mail validă precum și alte date legate de dumneavoastră. Vă rugăm să accesați pagina în care vă este prezentată Politica de confidențialitate pentru a cunoaște informațiile colectate de dmcustomworks.ro, cu privire la modul în care sunt folosite acestea, precum și la drepturile legate de protejarea intimității dumneavoastră.

Procedura de cumpărare

Pentru a cumpăra și a intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe dmcustomworks.ro este necesară parcurgerea următoarelor etape:
– identificarea și alegerea serviciilor
– înregistrarea dumneavoastră ca utilizator al dmcustomworks.ro
– efectuarea plății serviciilor. Plata se efectuează online sau prin transfer bancar/ordin de plata, în condițiile reglementate, iar costul final va conține prețul produsului comandat în conformitate cu dispozițiile HG 448/2005.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe dmcustomworks.ro, sunteți de acord cu forma de comunicare (telefonică sau prin e-mail) prin care site-ul își derulează operațiunile.

Cum cumpăr?

Prețurile

Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile produselor afișate pe dmcustomworks.ro reprezintă prețurile finale de cumpărare (societatea este plătitoare de TVA și deci pe facturile emise se va regăsi aceasta taxă). Prețurile finale de cumpărare pot fi estimate în funcție de prețurile standard practicabile la nivelul industriei serviciului respectiv. Prețurile finale de cumpărare pot să nu reprezinte cele mai competitive prețuri de pe un anumit segment de servicii sau pentru o anumită perioadă.

Metode de plată

Pentru efectuarea plății produselor comandate, puteți alege dintre următoarele metode de plată: transfer bancar/ordin de plată sau numerar/cash la livrare. Dacă ați ales ca metodă de plată transferul bancar/ordin de plată, următorul ecran vă mulțumește pentru comanda plasată și vă oferă informațiile relevante pentru comandă și plată. Aceste informații le veți primi și prin e-mail, sub forma unei facturi. Dacă ați ales să plătiți numerar/cash la livrare, după plasarea comenzii veți primi prin e-mail informațiile relevante pentru comanda dumneavoastră, sub forma unei facturi, urmând să efectuați plata produsului către persoana care efectuează livrarea.

Cum cumpăr și cum plătesc produse de pe site-ul dmcustomworks.ro prin transfer bancar/ordin de plată?

Puteți cumpăra produse prin dmcustomworks.ro urmând 3 pași:
a. Selectați produsul pe care doriți să-l achiziționați și apasați pe linkul „Comandă acum”.
b. Introduceți/confirmați datele dumneavoastră personale.
Aceste informații sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră. Vă rugăm să completați corect formularul și să indicați persoanele către care se face facturarea și livrarea. Adresa de e-mail are importanță extremă deoarece informațiile legate de comandă și produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresă de e-mail incorectă încetinește întregul proces de comandă. Mai mult de atât, Societatea nu va putea să vă contacteze și să vă informeze asupra stării comenzii dumneavoastră. Alegeți metoda dorită de plată și confirmați datele alegând „Pasul urmator”. Dacă ați ales metoda de plată Transfer bancar/ordin de plată, veți primi prin e-mail o factură cu toate datele privitoare la comanda dumneavoastră, următorul pas fiind efectuarea plății în cel mai scurt termen. În procesul efectuării plății prin transfer bancar/ordin de plată, trebuie să menționați, la secțiunea Detalii de plată a ordinului de plată, numărul facturii primite prin email, care reprezintă confirmarea comenzii plasate. După efectuarea plății prin transfer bancar/ordin de plată, vă rugăm să ne trimiteți o confirmare de plată la adresa dmcustomworks2013@gmail.com în maximum 24 de ore.

Garanție și service postvânzare

Pentru orice detalii legate de garanție, vă rugăm să contactați departamentul tehnic. Toate produsele comercializate au o garanție de 6 luni.

Descrierea și returnarea produselor

dmcustomworks.ro depune toate eforturile pentru a fi cât se poate de precis. Cu toate acestea, dmcustomworks.ro nu garantează că descrierile serviciilor sau a altor tipuri de materiale care au legatură cu acestea sunt precise, complete, curente sau fără erori. Dacă un serviciu oferit de dmcustomworks.ro este diferit față de descrierea aferentă acestuia de pe Site, puteți solicita anularea comenzii în conformitate cu legislația româna în vigoare. Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzactionare, în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 3 zile lucrătoare de la data comenzii, în conformitate cu dispozițiile Ordonantei nr. 130/2000. În cazul în care înțelegeti să valorificați acest drept, aveți obligația de a nu utiliza serviciile deja prestate.

Recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut; trimite sugestii, idei, pune întrebări, propune articole sau alte tipuri de materiale, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale; nu conține viruși informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranță pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de spam. În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut, nu puteți folosi adrese de e-mail sau identități false. dmcustomworks.ro își rezervă dreptul, dar nu are obligația de a elimina sau edita toate tipurile de conținut postate de către utilizatori și nu are obligația de a revedea periodic acest conținut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe dmcustomworks.ro , transmiteți, în afara cazurilor în care Societatea indică altfel, drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masă, din orice țară. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe dmcustomworks.ro, cedați dreptul Societății de a folosi numele dumneavoastră în relație cu materialele postate; garantați că detineți sau controlați într-o altă formă dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postați; că materialele postate nu violează niciuna dintre condițiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor și altor forme de conținut din partea utilizatorilor, ale dmcustomworks.ro.
dmcustomworks.ro are dreptul, dar nu obligația de a monitoriza, edita sau șterge orice tip de conținut sau activități ale utilizatorilor pe Site. dmcustomworks.ro nu este responsabil și nu își asumă responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de către alte terțe părți pe Site. dmcustomworks.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile și articolele propuse de către utilizatori.

Forță majoră

dmcustomworks.ro, afiliații sau/și în general furnizorii de produse sau servicii către dmcustomworks.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nicio întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința acestora. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la dmcustomworks.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele dmcustomworks.ro, erorile de operare, precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația româna în vigoare.

Publicitatea

dmcustomworks.ro poate afișa, în paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum și la produse ori servicii aparținând terților. Prin utilizarea dmcustomworks.ro și prin acceptarea Termenilor și conditiilor de utilizare ale acestuia și a Politicii de confidențialitate, vă exprimați în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

Reclamații privind încălcarea legii referitoare la protejarea proprietății intelectuale

dmcustomworks.ro respectă dreptul la proprietate intelectuală a terților. Dacă ați observat că site-ul conține informații care încalcă dreptul acestora la proprietate intelectuală, vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de email: dmcustomworks2013@gmail.com sau să ne contactați la numerele de telefon sau la adresa de corespondență afișate în secțiunea „Contact” a acestui site.

Legislația aplicabilă

Serviciile oferite de Societate prin intermediul dmcustomworks.ro sunt guvernate de dispozițiile legilor române, cu precadere de Legea 365/2002 privind comerțul electronic, Ordonanța 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, HG 448/2005 și Directiva Europeană EC/96/2002 care reglementează regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii și condițiile dmcustomworks.ro se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul Societății. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre părți se vor supune rezolvării instanțelor judecătorești competente de pe raza municipiului Iași.

Prezentarea ofertei

dmcustomworks.ro își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ul dmcustomworks.ro, fără o înștiințare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site-ul dmcustomworks.ro au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Fotografiile de pe site-ul dmcustomworks.ro au caracter informativ și pot exista diferențe între acestea și produs.